Ticket geboekt en visum binnen!

Door: Anita

Blijf op de hoogte en volg Anita

30 Maart 2011 | Nederland, Venlo

Tja duidelijker kan het geloof ik niet. Zaterdag heb ik definitief geboekt en mijn visum aangevraagd. Dat visum had ik trouwens binnen 4 uur per mail ontvangen. Dat ging nog eens snel!

De route zal er als volgt uit zien: vertrek woensdag 5 oktober om 17.20 uur naar Londen, daar 3 uurtjes tijd om over te stappen op vlucht QF 3346 die me naar Singapore zal brengen. Daar moet ik me vervolgens 6 uur vermaken voordat mijn volgende vlucht vertrekt naar Darwin waar ik op 6 oktober om 4.20 uur (midden in de nacht dus) aan kom. Totaal dus 1,5 dag onderweg. Vervolgens ga ik via de westkust, Ayers Rock en Adelaide naar Melbourne. Waarschijnlijk ontmoet ik daar op een terrasje mijn collega Mia (en haar man, dochter en schoonzoon) die daar de laatste dagen van hun vakantie in Australië doorbrengen. Uiteraard alleen als ik niet te lang blijf plakken aan de westkust. Vanuit Melbourne steek ik nog even over naar Nieuw-Zeeland ergens half december. Dat betekent dus toch oud & nieuw vieren ergens in Nieuw-Zeeland. Van daaruit circa half januari weer terug naar Melbourne om proberen bij de Australian Open een kijkje te nemen. Vanuit Melbourne zal ik via Sydney doorreizen naar Brisbane. Op 26 februari reis ik vanuit Brisbane naar Hong Kong, daar 3 uurtjes wachten en dan door naar Londen. Daar moet ik dan weer overstappen voor een vlucht naar Brussel waar ik op 27 februari om 18.00 uur zal landen. Zo zijn jullie weer volledig op de hoogte van de laatste details!

• 30 Maart 2011 - 20:06

Anita:

Veel succes met inlezen! Wij kunnen je beloven dat het een geweldig land is! We zouden zo terug willen..

Gr. Frank en Inge

• 30 Maart 2011 - 20:38

Jose En Albert:

Mooi de voorbereidingen en het voorzichtig dichterbij komen van een giga avontuur. Geniet vooral van de voorpret en dan het toetje; de reis zelf.
    Alles komt goed!! en anders geef je me maar een tik. Mag alweer!

Groetjes

Jose en Albert

• 30 Maart 2011 - 20:38

Mia En Sraar:

Ha die Anita.
    Heerlijk die voorbereidingen en die voorpret al. Ook wij genieten.
    We zullen het er in de komende tijd nog vaak over hebben, verwacht ik.
    Gr. Mia

• 31 Maart 2011 - 14:44

José B:

Heel erg leuk hoor.... ik krijg al helemaal de kriebels.... echt helemaal geweldig. Vertel me alles van de westkust daarna, weet ik of ik nog en keer terug moet om dat in te halen ;)
    Gr. josé

• 01 April 2011 - 20:06

Joyce Holtman:

Haa Anita

Det klink super vet dae reis daese geis make...
    Ik bin van 26 december wies 13 januari down under.,, dus eigenlijk precies in de tied des dig in nieuw zeeland bis,.
    IK wins dig hiel vuul plezeer en geniet van dae prachtige reis,..

groetjes joyce

• 03 April 2011 - 11:14

Joyce:

Wat is dat een lekker gevoel he, als je definitief geboekt hebt!!! Nu kun je officieel beginnen met aftellen :)
    Ik hoef lekker nog maar 3 weken te wachten ;)

Xxx

• 15 April 2011 - 18:25

Selma:

Leuk, al zoveel voorpret! En je zult zien, 't is zo oktober.
    Jij bent benieuwd naar alles wat je gaat beleven, ik ook.....

Groetjes
    Selma

• 27 April 2011 - 23:21

Sandra:

Heej dan eindelijk de reactie. Poging 2! Nicht ut reisschema zuut dr good oet. Ik zou zegge geneet nog van de veurpret want det is al ein groet avontuur. Ut aaftellen is begonnen.
    Enjoy!
    XO San

• 28 April 2011 - 00:11

Sandra Gommans:

Enjoy!
    XO San

• 29 Juli 2011 - 08:20

Vinay:

Via via kwam ik op je site terecht. Gave reis hoor. Toevallig ben ik in januari ook in Melbourne voor de Australion Open. Misschien leuk om daar te meeten.